شبکه های اجتماعی
حساب کاربری من

لته‌آرت ایتالیایی

خلاصه مطالب

بدون شک تجربه‌ نوشیدن یک قهوه خوب، تنها به جنس قهوه یا نوع ساخت آن نوشیدنی مرتبط نیست. در دنیایی که تمام عکس‌ها و تصاویر به سرعت در سراسر اینترنت پخش می‌شوند بی گمان زیبایی از ملاک‌های پررنگ برای به‌دست آوردن یک تجربه خوب از نوشیدنی ما است. در این مطلب به تاریخچه‌ی هنری می‌پردازیم که تلاش آن بر منحصر به فرد کردن لیوان قهوه‌ی شماست!

تاریخچه لته آرت

امروزه لته یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان به شمار می‌رود. نوشیدنی منحصر به فردی که بر پایه‌ی اسپرسو، شیر بخار دیده و فوم شیر، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شروع یک روز دلچسب است‎‌.
لته ارت تلفیقی از هنر و تکنیک است. کار با قهوه و مایکروفوم شیر. تکنیکی که باریستا از آن استفاده می‌کند تا طرح و نقش زیبایی را بر روی سطح لته یا کاپوچینوی شما رقم بزند. تصاویر و نقوش بر اساس تفاوت رنگ میان مایکروفوم سفید رنگ شیر و کرم قهوه‌ای‌ رنگ اسپرسو به وجود می‌آیند.
جذابیت و چشم‌ نواز بودن یک لته آرت می‌تواند تجربه‌ای بی‌نظیر از خوردن یک لیوان قهوه را در خاطر ما تداعی کند و توانایی یک باریستا کاربلد را به رخ بکشد.

اولین لته ارت در کجا و چه زمانی خلق شد؟

باید به این موضوع اشاره کنیم که تاریخچه لته آرت ارتباط بسیار تنگاتنگی با تاریخچه اسپرسو دارد. اولین اسپرسوها در سال‌های آغازین قرن بیستم در کشور ایتالیا ساخته شدند.از این رو میتوان ایتالیا – چکمه اروپا را مهد و خاستگاه اسپرسو و نوشیدنی‌های مبتنی بر اسپرسو همانند لته دانست. این نوشیدنی‌ها به سرعت راه خود را در سراسر جهان باز کردند و طولی نکشید تا بوی خوش قهوه در کافه‌های تمام نقاط جهان پخش شد.
گرچه می‌توان گفت نشانه‌هایی از لته آرت‌های ابتدایی به طور همزمان در کشورهای مختلف جهان ظهور کرده است اما اتفاق نظر بر این است که ریشه و زادگاه این هنر در همان کشور ایتالیا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *